Vi har nu valt ut elva presentationer till NordPhil!

Glada nyheter!

Vi har nu valt ut vilka elva personer av de som ansökte som blir inbjudna för att hålla en presentation på NordPhil. Schemat för konferensen, som inkluderar en lista på deltagare och ämnena de tänker prata om, finns tillgängligt här. Se här för en lista på alla abstracts vi valde ut. Detaljer om selektionsprocessen finns här.

Vi uppmanar alla som är intresserade av filosofi, allmänheten, studenter och fakultetsmedlemmar, att besöka konferensen för att lyssna på presentationer och delta i filosofiska diskussioner med andra deltagare. Om du vill besöka NordPhil, var vänlig skicka oss ett email med ditt namn så att vi kan hålla dig uppdaterad med information och abstrakt innan konferensen. Om du dyker upp oanmäld är du också välkommen att delta, men vi kommer inte att kunna garantera att du tex. får gratis lunch. Se här för mer information om hur du kan delta på NordPhil.

Vi kan också meddela att vår Key-note speaker, Matti Eklund (lätostolsprofessor vid Uppsala Universitet) har avslöjat titeln för sitt föredrag: ”Possible Concepts”.

I övrigt har vi uppdaterat hemsidan med praktisk information om plats, tidpunkt, schema, lokaltrafik, mat, boende, mm. Se här.

Vi önskar er varmt välkomna till NordPhil, den 18e-19e April i Oslo!

Se menyerna vid toppen av den här sidan för mer information på norska, svenska och engelska.

Se också vår facebook: https://www.facebook.com/nordphil1